Trädfällning Nyköping

Trosa Träd & Trädgård AB – Vi hjälper dig med trädfällningen

Hjälp utifrån dina behov

Välkommen till Trosa Träd & Trädgård AB, ett företag med stor kunskap om trädfällning. Vi arbetar huvudsakligen med tjänster så som trädfällning och stubbfräsning i städer så som Nyköping. Utöver våra trädfällningstjänster är vi även verksamma med utbildningar inom motorsåg och röjsåg. För oss är det viktigt att varje kund som anlitar oss blir helt nöjd. Därför kommer vi anpassa arbetet efter era önskemål och behov. På så sätt kommer du få precis den hjälpen du behöver när du tar hjälp av oss.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka då inte på att ta kontakt med oss.

 

Om oss

Vårt företag har varit aktivt i branschen sedan 2018. Dock har vi mångårig erfarenhet sedan tidigare. Det här gör att vi har en bred och gedigen kompetens inom företaget. Därmed kan vi erbjuda högkvalitativt arbete med goda resultat. I vårt arbete utvecklas vi ständigt och håller oss uppdaterade med rätt information och kunskap, för att alltid kunna leverera säkra arbeten till våra kunder.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i Nyköping med omnejd.

Trädfällning Nyköping

Säkerhet & noggrannhet

I vårt arbete krävs det kunskap för att kunna genomföra ett noggrant arbete med fokus på säkerhet för människor och omgivning. Trosa Träd & Trädgård AB innehar den kunskap och erfarenhet som krävs. 

Små & stora uppdrag

Inom trädfällning tar vi oss an både små och stora uppdrag. Vårt mål är att kunna finnas här för alla som behöver vår hjälp, oavsett hur mycket eller lite hjälp det handlar om.

Trädfällning Nyköping

Våra tjänster

Vårt arbete inkluderar framför allt trädfällning men vi arbetar också med andra tjänster inom träd och trädgård. Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för kommer vi arbeta med stort fokus på kvalité och säkerhet. Vi strävar efter att genomföra säkra arbeten där resultatet håller en hög kvalité.

Trädfällning

Inom trädfällning arbetar vi med markfällning, sektionsfällning och avancerad trädfällning. Vad som används för just din fällning beror på trädets läge och hur omgivningen ser ut. Vissa gånger kan man fälla ett träd genom markfällning, då krävs gott om utrymme till både egendomar och ledningar. Står trädet svårt placerat kan man istället behöva använda sig av avancerad trädfällning eller sektionsfällning. Gemensamt för samtliga tillvägagångssätt är att en tydlig och strukturerad plan krävs för att fällningen ska bli säker för människor och övrig omgivning.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar kring oss, våra tjänster eller utbildningar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. 

Trosa Träd&Trädgård AB

HJORTSTIGEN 11, 619 91 Trosa

072-992 25 25

jagueinar@gmail.com

Trädfällning Nyköping

Trosa Träd & Trädgård AB kommer kunna ge dig hjälp som är anpassad efter dina önskemål och behov. Med vår trädfällning vänder vi oss till både privatpersoner och företag i området i eller omkring Nyköping.

Trädfällning Nyköping