Motorsågsutbildning Nyköping

Trosa Träd & Trädgård AB – Utbildning i hantering av motorsåg

Hjälp utifrån dina behov

Välkommen till Trosa Träd & Trädgård AB, när du är intresserad av att gå en motorsågsutbildning. Vårt företag arbetar huvudsakligen med tjänster så som trädfällning och stubbfräsning i städer så som Nyköping. Utöver våra trädfällningstjänster är vi även verksamma med utbildningar inom motorsåg och röjsåg. För oss är det viktigt att varje kund som anlitar oss blir helt nöjd. Därför kommer vi anpassa arbetet efter era önskemål och behov. På så sätt kommer du få precis den hjälpen du behöver när du tar hjälp av oss.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka då inte på att ta kontakt med oss.

 

Om oss

Vårt företag har varit aktivt i branschen sedan 2018. Dock har vi mångårig erfarenhet sedan tidigare. Det här gör att vi har en bred och gedigen kompetens inom företaget. Därmed kan vi erbjuda högkvalitativt arbete med goda resultat. I vårt arbete utvecklas vi ständigt och håller oss uppdaterade med rätt information och kunskap, för att alltid kunna leverera säkra arbeten till våra kunder.

Vi vänder oss till både privatpersoner och företag i Nyköping med omnejd.

Motorsågsutbildning Nyköping

Säkerhet & noggrannhet

I vårt arbete krävs det kunskap för att kunna genomföra ett noggrant arbete med fokus på säkerhet för människor och omgivning. Trosa Träd & Trädgård AB innehar den kunskap och erfarenhet som krävs. 

Små & stora uppdrag

Inom trädfällning tar vi oss an både små och stora uppdrag. Vårt mål är att kunna finnas här för alla som behöver vår hjälp, oavsett hur mycket eller lite hjälp det handlar om.

Motorsågsutbildning Nyköping

Våra tjänster

Vårt arbete inkluderar framför allt trädfällning men vi arbetar också med andra tjänster inom träd och trädgård. Oavsett vilken tjänst du anlitar oss för kommer vi arbeta med stort fokus på kvalité och säkerhet. Vi strävar efter att genomföra säkra arbeten där resultatet håller en hög kvalité.

Dessutom erbjuder vi kurser i hantering av motorsåg. Genom vår motorsågsutbildning får du grundläggande teoretisk och praktisk utbildning och efter godkända prov ett motorsågskort. Vi jobbar efter Säker Skogs direktiv.

 

Motorsågskörkort Nivå A-Motorsågning

Kursen vänder sig till dig som inte har några förkunskaper i motorsågning. Syftet är att ge dig kunskaper och färdigheter så att du på ett säkert sätt kan använda motorkedjesåg vid olika vanligt förekommande sågarbeten. Till exempel till vedkapning och sågning i rent trä i samband med byggarbeten. Efter godkänt prov får du motorsågskörkort A.

Motorsågskörkort Nivå B-Trädfällning grund

Kursen vänder sig till dig som har motorsågskörkort Nivå A. Utbildningen syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som utöver Nivå A krävs för att på ett säkert sätt använda motorkedjesåg vid normalt skogsarbete såsom trädfällning, kvistning och kapning. Efter godkänt prov får du motorsågskörkort för nivå B.

Motorsågskörkort Nivå C-Trädfällning avancerad

Kursen vänder sig till dig som har motorsågskörkort AB samt normalt minst 80 timmar praktik. Utbildning syftar till att ge de kunskaper och färdigheter som utöver Nivå AB krävs för att på ett säkert sätt använda motorkedjesåg och fällningshjälpmedel vid svår och riskfyllda arbeten i samband med skogsarbete såsom fällning av svåra träd, nedtagning av svårt fastfällda träd och tillvara tagande av vindfällda träd. Efter godkänt prov får du motorsågskörkort för Nivå C.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar kring oss, våra tjänster eller utbildningar är du varmt välkommen att ta kontakt med oss. 

Trosa Träd&Trädgård AB

HJORTSTIGEN 11, 619 91 Trosa

072-992 25 25

jagueinar@gmail.com

Motorsågsutbildning Nyköping

Trosa Träd & Trädgård AB kommer kunna ge dig hjälp som är anpassad efter dina önskemål och behov. Med vår motorsågsutbildning vänder vi oss till både privatpersoner och företag i området i eller omkring Nyköping.

Motorsågsutbildning Nyköping